Despre noi

Efectuam:

arrowreparatii masini de spalat vase
arrowreparatii masini de spalat rufe
arrow reparatii frigidere
arrowreparatii cuptoare incorporabile
arrowreparatii plite
arrowreparatii aragazuri de toate tipurile

Van2Turntable_0000.jpgd5144105-fff0-4bb3-840d-3441c2119f33Small-1 Interventia garantata in maxim 24 ore
clock Orar: L-V 8-20, S 8-13
trusted_relaiable_checkmarkGarantie SCRISA pentru toate reparatiile
Efectuam reparatii masini de spalat in Bucuresti si imprejurimi. De asemenea, efectuam reparatii masini de spalat vase, reparatii cuptoare electrice si/sau gaz, service aragazuri, reparatii aragaze, reparatii cuptoare incorporabile, service cuptoare incorporabile, reparatii uscatoare rufe, reparatii plite electrice,service aragaze indesit,service aragaze Artic,Beko,reparatii masini de spalat Indesit,service reparatii masini de spalat vase Whirlpool, service aragaze Ardo, inlocuim termocuple, rezistente, geamuri cuptor ,geamuri securizate temperate aragaze, ventilatoare, reparam module electronice, vindem piese de schimb electrocasnice, pompe evacuare, electrovalve, condensatori, termocuple, manere, clapete, curele, motoare masini spalat, module masini spalat vase, service masini de spalat daewoo, etc.
Marcile de produse electrocasnice pentru care avem specialisti in reparatii si mentenanta sunt:

logo_arctic logo_ardo logo_ariston logo_beko logo_bosh logo_candy
logo_constructa logo_electrolux logo_franke logo_general_electric logo_glemas logo_gorenje
logo_ignis logo_indesit logo_miele logo_philco logo_samet logo_siemens
logo_siltal logo_smeg logo_whirlpool logo_white_westhousing logo_zanussi logo_zoppas

Cautati specialisti pentru reparatii masini de spalat in Bucuresti, Brasov si imprejurimi? Sunati-ne acum! De ce? Pentru ca noi va putem ajuta. Suntem specialisti in reparatii masini de spalat in Bucuresti, Brasov si imprejurimi, ne deplasam la
dumneavoastra acasa si va rezolvam problema in cel mai scurt timp. Pentru defectiunile masinii dumneavoastra de spalat va oferim piese de schimb originale si garantie la lucrarile efectuate. Reparatii masini de spalat in Bucuresti si imprejurimi este domeniul nostru de activitate si va oferim cu mare placere suportul nostru.
Deasemenea oferim lucrari de intretinere si decalcificare cu produse profesionale pt. masinile de spalat rufe si vase.Efectuam la domiciliul clientului reparatii masini de spalat in Brasov, reparatii aragazuri Brasov, service masini de spalat Brasov, reparatii cuptoare Bucuresti. Totodata la cererea clientilor montam dispozitive de dedurizare a apei (decalcificatori).
Din anul 2011, pentru a veni in ajutorul clientilor deplasarea si constatarea sunt gratuite in cazul cand reparatia vine efectuata, in caz contrar se va percepe suma modica de 20 RON reprezentand cheltuielile de deplasare ale tehnicianului (benzina, uzura masina, etc.)

TAG’s: reparatii masini spalat, reparatii Bucuresti, SERVICE masini spalat, MASINI DE SPALAT vase,